PANDA CHEF
בית
אודות - PANDA CHEF
קורסי בישול ואפייה
קורסי בישול ואפייה פרונטליים
שיעורים דיגיטליים בתשלום
שיעורים דיגיטליים בחינם
סרטוני הדרכה לילדים והורים
שאלות נפוצות
צור קשר
PANDA CHEF
בית
אודות - PANDA CHEF
קורסי בישול ואפייה
קורסי בישול ואפייה פרונטליים
שיעורים דיגיטליים בתשלום
שיעורים דיגיטליים בחינם
סרטוני הדרכה לילדים והורים
שאלות נפוצות
צור קשר
בית
סרטוני הדרכה לילדים והורים
עולם הקמח ובצקים
עולם הקמח ובצקים
שף ניר שבתאי ופנדה שף מסבירים על עולם הקמח והבצקים. הצטרפו למסע הקולינרי שלי, כאן תוכלו ללמוד על כל עולם המטבח.
תוכן הקורס
עולם הקמח והבצקים
9 שיעורים
תהליך הפקת הקמח
תצוגה מקדימה
הקמח הלבן
הקמח המלא
גלוטן ורשת גלוטן
מהי הידרציה?
מתי מוסיפים מלח לבצקים?
שמרים יבשים או שמרים טריים?
פתיחת בצק פיצה נאפוליטנית
קיפולי בצק וחיזוק רשת הגלוטן
הקורס כולל
1 מקטעים
9 שיעורים
חינם
+972-50-4955144
-
שירות לקוחות
+972-50-4955144
-
שירות לקוחות
ns.pandachef@gmail.com